Handelsbetingelser

Priser

Priser er inkl. 25% moms.

Betaling

Varer betales straks ved bestilling via PayPal.

PayPal fungerer præcis som alm. kort-betaling, og du kan anvende Visa/Dankort og Visakort. Som kunde er det ikke nødvendigt at have oprettet en PayPal-konto for at kunne benytte systemet til betaling hos leLivre.
 
Forsendelse

Ordrer sendes via PostNord.
 
Alle ordrer leveres fragtfrit, dvs. uden yderligere omkostninger for køber.
 
Ordrer sendes til adresser overalt i verden.
 
Leveringstid

Ordrer, der er modtaget og betalt senest kl. 12:00 (mandag-fredag), bliver så vidt muligt afsendt samme dag. Via PostNord er der op til 5 dages leveringstid til danske adresser. Til adresser udenfor Danmarks grænser henvises til PostNord's website.
 
I forbindelse med højtider, ferier etc. må der påregnes længere leveringstid. Har du ikke modtaget din ordre senest 8 hverdage efter bestilling, så kontakt os via E-mail eller telefon.

Fortrydelsesret

I henhold til Forbrugeraftaleloven om fjernsalg er der en fortrydelsesret på 14 dage, regnet fra den dag, du modtager forsendelsen.

"Hvis køber ønsker at benytte fortrydelsesret og har modtaget varen, skal forbrugeren sørge for tilbagesendelse, det vil sige betale omkostningerne herfor."

Ved returnering pakkes ordren lige så forsvarligt som den var ved modtagelsen.

Det anbefales, at ordrer returneres med indleveringskvittering fra posthuset.

Returpakker sendt pr. efterkrav vil IKKE blive accepteret som returneret!

Køber betaler selv alle udgifter i forbindelse med returnering.

Varen skal ved modtagelsen hos leLivre være i væsentligt samme stand, som da den blev sendt til køber - med mindre andet er aftalt.

I forbindelse med gratis gaver, som fremgår af varebeskrivelsen, returneres gaven uåbnet/ubrugt sammen med ordren.

Varer som IKKE tages retur:

• Signerede bøger.
• Varer i brudt emballage.
• Varer der lugter af røg.
• Varer som har været brugt helt eller delvist.

Ved returnering af varer refunderes varens pris via PayPal indenfor 5 hverdage, regnet fra den dag leLivre har modtaget forsendelsen.

Øvrige betingelser og informationer

Det er altid bedre at spørge en gang for meget end en gang for lidt. Så har du spørgsmål til varerne, betalingen, handelsbetingelserne etc., så send os en mail, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.

HUSK! - altid at læse handelsbetingelserne for køb helt igennem og studere fotos og vare-info. grundigt, inden du afgiver din ordre. Det er den allerbedste måde til at undgå misforståelser!
 
[ Senest opdateret 25. april 2017 ]
Forlaget leLivre | CVR: 26210046 | Pilegårdsvej 2, Tokkerup, DK-4320 Lejre